Despre Noi

MPA este o companie recent infiintata dar cu un personal competent, cu experienta bogata in antreprenoriat, dezvoltarea afacerilor in special in sectoare industriale direct productive (echipamente hidraulice si pneumatice, metalurgie) si sectoare inovative (TIC, energii neconventionale) si managementul resurselor umane.

Firma desfasoara in mod curent activitati relevante pentru domeniul si aspectele carora li se adreseaza proiectul, cum ar fi: – Conferinte, work-shop-uri si seminarii adresate in mod special tinerilor, somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca – in domenii ca: informatica, marketing, management, antreprenoriat etc. – Consultanta pentru infiintarea de firme mixte si societati comerciale cu capital romanesc. In anul 2008 firma a desfasurat 18 seminarii – cu peste 500 participanti – in cadrul carora au fost promovate oportunitatile de finantare din fonduri europene, in special pentru mediul rural din judetele Sibiu si Valcea. Alte 20 de persoane au beneficiat in mod gratuit de sprijin in vederea deschiderii unei afaceri proprii fie pentru activitati productive (confectii metalice, reciclarea deseurilor de plastic, industrie alimentara) fie pentru prestari servicii (transporturi, intermedieri etc.) Solicitantul este de asemenea furnizor de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii, autorizat pentru meseriile de stivuitor si macaragiu (inclusiv certificare ISCIR), deruland deja, in doar un an de activitate, 7 programe de formare – 4 in meseria de macaragiu si 3 in meseria de motostivuitor, avand peste 150 beneficiari. Fiecare program de formare a inclus, in afara programei curriculare obligatorii, si un modul de 10 ore de dezvoltare antreprenoriala.

Experienta:

ACTIVITATEA DE FORMARE PROFESIONALA IN PERIOADA 03.03.2008 – 31.12.2010

Societatea este autorizata pentru formare profesionala pentru calificarile ( ocupatiile ) :

  1. Masinist la alte masini de transport pe orizontala si verticala cod N.C. 8334.1.2 cu nr.de ordine in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor 32 / 131 / 03.03.2008
  2. Macaragiu cod N.C. 8333.2.1 cu Nr.de ordine in Registrul national al furnizorilor al furnizorilor de formare profesionala a adultilor 32 / 132 / 03.03.2008.

Deschiderea fiecarui curs se avizeaza de catre ISCIR, ca urmare a cererii depuse de catre societatea noastra la sediul ISCIR.
Societatea are angajati in permanenta 2 lectori, care detin certificatele de calificare si atestatele, precum si cunostintele necesare pentru formarea profesionala pentru cele 2 ocupatii.

In perioada 03.03.2008 -31.12.2010 au fost organizate 10 cursuri din care 3 de macaragii si 7 de masinisti la alte masini de transport ( stivuitoristi ).

Au fost inscrise 224 persoane ( 165 ptr.stivuitoristi si 59 ptr. macaragii ) si au asolvit 199 de persoane dintre care 149 stivuitoristi si 50 macaragii.